- Sito pająk + pierścień komplet
- Podkarmiaczka - nakrętka na słoik
- Klateczka transportowa
- Słoik Miś 80 ml
- Słoik kwadrat 120 ml z zakrętką
- Podkarmiaczka powałkowa 4 L
- Paliwo do podkurzacza
- Krata windurowa wielkopolska
- Krata odgrodowa wielkopolska plastikowa gruba
- Zatyczka styropianowa do sito pająka
- Etykieta Cytrynówka Prawdziwa
- Korek wentylacyjny do ula
Coobra AMG enzym scukrzający 25ml
Opis
Coobra AMG enzym scukrzający 25ml
Enzym do otrzymania fermentujących cukrów ze skrobi, po pierwotnym wysokotemperaturowym enzymatycznym upłynnieniu skrobi za pomocą alfa-amylazy.
Instrukcja: zawartość 25ml dodajemy do roztworu zawierającego ok. 6,5kg upłynnionej skrobi w temp. 600C. Całość pozostawiamy do samoistnego schłodzenia do 300C. W tym czasie upłynniona skrobia się scukrzy i będzie gotowa do dodania drożdży i fermentacji.
Optymalne pH 4–5
Skład: Amyloglukosidas (gluko-amylaza) roztwór wodny
Zawartość: 25 ml, wystarczy na ok. 6,5kg skrobi