Producenci
Promocje
Klateczka transportowa 100 szt
Klateczka transportowa 100 szt
48,00 zł 43,00 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności: sklepu internetowego http://www.allepszczola.pl oraz http://www.allehobby.pl

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę. W przypadku, gdy postanowisz jednak nie podawać nam niezbędnych do realizacji zamówienia danych i nie wyrazisz zgody na ich przetwarzanie, niestety nie będziemy mogli zrealizować Twojego zamówienia. 

Pamiętaj w każdej chwili masz prawo do do aktualizacji lub całkowitego usunięcia danych osobowych.

1.

Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie danych osobowych.

2.

Administratorem danych osobowych jest: WMW Spółka Cywilna Marcin Woś Wojciech Woś, os. Zembrza 52, 36-130 Raniżów.

3. 

W sklepie zbieramy następujące dane osobowe: 

  • Imię i nazwisko - podczas rejestracji/składania zamówienia zostaniesz poproszony o podanie swojego imienia i nazwiska, dane te są niezbędne aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz aby mieć możliwość kontaktu z Tobą.
  • adres zamieszkania lub adres wysyłki - potrzebny nam jest do wysyłki zamówionego towaru.
  • numer telefonu - czasami potrzebujemy skontaktować się w sprawie potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak danego towaru na magazynie.
  • adres email - poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeśli zgodziłeś się na otrzymywanie naszego newslettera możliwe ze będziesz otrzymywał informacje handlową ( raz czy dwa w miesiącu).
  • cookies - nasz sklep wykorzystuję technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane, byś mógł bez ponownego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach serwisu internetowego.Właściciele innych witryn nie mają dostępu do tych danych. Jeśli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi Cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
  • adres - informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w internecie takie jak adres IP ( oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) Wykorzystywane są przez administratora w celach technicznych. Adresy IP wykorzystywane mogą być też w celach statystycznych.

4.

Podanie powyższych danych jest niezbędne w przypadkach:

  • dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta  - po realizacji takiego zamówienia usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę ( imię, nazwisko, adres, numer telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument sprzedaży - przechowywany na potrzeby fiskalne.
  • rejestracja w bazie Klientów - jest dobrowolna. Przechowujemy te dane w bazie aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
  • jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach, produktach czy ofertach handlowych możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.

5.

Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

6.

Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych/płatniczych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

7.

Zgodnie z postawieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, aktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek serwisu internetowego lub prześlij e-mail pod adres: sklep@allehobby.pl

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl